Mega Image a deschis al 10-lea magazin sub umbrella Shop&Go

Autor: Ioana Mihai Postat la 30 ianuarie 2012 20 afişări

Reţeaua de magazine Mega Image a deschis un nou supermarket Shop&Go, în Bucureşti, pe Str. Doamna Ghica, ajungând astfel la un total de 10 magazine sub acest brand. Astfel, reţeaua Mega Image ajunge la un număr total de 110 magazine în România, 100 funcţionând sub sigla Mega Image.

Shop&Go Doamna Ghica este un magazin de proximitate, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 110mp. Reţeaua s-a mărit în luna ianuarie cu nu mai puţin de cinci magazine, dintre care patru sub sigla Mega Image.

Fondată în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mare reţele de supermarketuri din România, cu magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (100) şi Shop&Go (10).

Pe segmentul supermarketurilor, în România mai sunt prezente reţele precum Billa, Carrefour Market, dar şi reţele ale producătorilor de mezeluri, de pildă, ca Angst, Agricola sau Cris-Tim.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mega Image,
magazin,
Shop&Go
/actualitate/mega-image-a-deschis-al-10-lea-magazin-sub-umbrella-shop-go-9189520
9189520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.