Medicover achiziţionează reţeaua medicală Iowemed din Constanţa

Autor: Georgiana Călin Postat la 11 iulie 2017 450 afişări

Medicover a achiziţionat reţeaua medicală Iowemed din judeţul Constanţa, care include cinci centre medicale, dintre care două în municipiul Constanţa. Tranzacţia extinde reţeaua companiei în regiune, iar planurile prevăd, de asemenea, extinderea echipei şi gamei de servicii medicale oferite local.

Medicover achiziţionează reţeaua medicală Iowemed din Constanţa

Prezentă în Constanţa de zece ani, reţeaua Medicover işi extinde amprenta locală  prin achiziţia reţelei Iowemed. Activităţile reţelei sunt complementare celor ale Medicover, iar tranzacţia reuneşte peste 21 de ani de excelenţă internaţională în servicii medicale şi antreprenori cu experienţă extinsă la nivel local, pentru a promova standardele medicale înalte. 

„Suntem onoraţi să întâmpinăm Iowemed în familia Medicover. Suntem întotdeauna în căutare de parteneri care ne împărtăşesc valorile în ceea ce priveşte grija pentru pacienţi şi putem afirma cu încredere că Iowemed ne va ajuta să aducem standardele Medicover mai aproape de mai mulţi pacienţi din judeţul Constanţa, o regiune foarte importantă pentru noi”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România. „Aşadar, vom colabora îndeaproape cu noii noştri colegi, pentru a facilita schimbul de cunoştinţe, experienţă şi tehnologie. Avem planuri de dezvoltare locală, atât în ceea ce priveşte gama de servicii medicale, cât şi echipa, şi suntem încântaţi să le implementăm alături de o companie locală recunoscută şi apreciată, cum este Iowemed.”

Iowemed este unul dintre cele mai importante branduri medicale la nivel local, cu o echipă de peste 150 de medici şi asistenţi, ce oferă peste 30 de specialităţi medicale , atât pentru pacienţi individuali, cât şi pentru angajaţii din companii. Iowemed oferă, de asemenea, servicii de edicină maritimă, pentru cei care au nevoie de certificate medicale specifice pentru activităţile de navigaţie.

„Suntem încântaţi că am găsit un partener care apreciază cu adevărat munca şi dedicarea noastră din ultimii 20 de ani faţă de pacienţii din Constanţa. Ne alăturăm acum unei reţele medicale internaţionale prestigioase, ca Medicover, şi suntem încrezători că acest pas va pune la dispoziţia pacienţilor noştri mult mai multe variante de tratament şi îngrijire, inclusiv spitalizare premium în Bucureşti”, a spus dr. Ionica Ciortan, coproprietar Iowemed.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.