S-a deschis cel mai modern Centru SPA & Wellness în cea mai vizitată salină din România

Postat la 10 iulie 2017 1239 afişări

Salina Turda îşi diversifică serviciile după ce sâmbătă a deschis unul din cele mai moderne Centre de SPA & Wellness din România, anunţă clujcapitala.ro.

S-a deschis cel mai modern Centru SPA & Wellness în cea mai vizitată salină din România

Salina Turda a anunţat pe pagina de Facebook deschiderea centrului SPA &  Wellness al Salinei Turda "unde vă oferim servicii Spa, Fitness şi Centru de Sănătate. Toate aceastea au fost create pentru adevărate momente de relaxare şi desprindere din lumea cotidiană".

Salina Turda constituie astăzi un adevărat muzeu de istorie a mineritului în sare. Salina este, cu certitudine, cea mai celebră destinaţie a turiştilor care vizitează localitatea Turda. Această mină datează din secolul al XVII-lea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.