Staţiunea SUPERBĂ din munţi, cu plaje artificiale, din România este pregătită de vacanţa de vară şi de un Festival Folk

Postat la 10 iulie 2017 4347 afişări

Staţiunea Colibiţa din Bistriţa este pregătită de un nou sezon. Plajele amenajate la munte atrag ca un magnet turiştii.

Staţiunea SUPERBĂ din munţi, cu plaje artificiale, din România este pregătită de vacanţa de vară şi de un Festival Folk

Evenimentul "Colibita Folk Fest" se va desfăşura în Complexul Turistic Fisherman’s, pe malul Lacului Colibiţa, în zilele de 19 şi 20 august 2016.

Ca în fiecare an, programul festivalului cuprinde şi o secţiune Open Stage începând cu ora 18:00 – în cadrul căreia, orice tânăr sub 30 de ani se poate înscrie până în data de 12 august a.c.

Începand cu ora 20:00 pe scenă vor urca nume din folkul românesc, iar printre invitaţii de vineri se numără Adrian Ivanitchi, Vali Serban, Florin Săsărman & Alexandru Filip, Dan Vana, Grupul Ecoul (Magda Puskas & Sorina Bloj şi Rareş Suciu), Mircea Vintila şi alţii.

Pentru cea de a doua seară de festival, pe lângă talentele locale precum Cristina Creţ – îşi vor da mâna să vă aducă bucuria muzicii folk Cristi Buica, Maria Gheorghiu, Emeric Imre & Jimi El Laco, Zoia Alecu şi Vasile Seicaru

În fiecare seară, la Open Stage, se vor premia cei mai talentaţi dintre concurenţii înscrişi, în urma prestaţiei unui cântec sau două.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.