Facebook se apucă de imobiliare: Vrea să construiască 1.500 de apartamente

Postat la 10 iulie 2017 146 afişări

Facebook plănuieşte construcţia a peste 1.500 de apartamente în oraşul Menlo Park, aproape de San Francisco, pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme din Silicon Valley.

Facebook se apucă de imobiliare: Vrea să construiască 1.500 de apartamente

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, susţine că locuinţele reprezintă un ajutor într-o zonă în care chiriile sunt exorbitante şi muncitorii fac naveta timp de trei-patru ore în fiecare zi, potrivit The Guardian.

Menlo Park este situat la aproximativ 50 de kilometri de oraşul San Francisco. Chiriile în zona respectivă sunt extrem de ridicate din cauza crizei imobiliare din Silicon Valley. Orăşelul de locuinţe şi birouri construit de Facebook se va numi Willow Campus.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.