Cât costă o noapte într-una din vilele lui Pablo Escobar - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 10 iulie 2017 982 afişări

Eşti un fan al serialului Netflix "Narcos", ai citit toate poveştile despre celebrul traficant de droguri din Mexic? Acum ai posibilitatea chiar să stai într-una din vilele în care a trăit Pablo Escobar

Vila lui Escobar din Tulum, Mexic are 24 de camere şi a fost renovată recent de către Lio Lamca, care a transformat vila în "Casa Malca", scrie Travel and Leisure.

"Am cumpărat proprietatea pentru că este uimitoare. Nu credeam că mai există astfel de locuri în lume care să nu fi fost cumpărate de corporaţii", a spus el.

Lamca a descoperit vila în 2003 şi abia în 2012 a reuşit să înceapă renovările. Casa Malca are o piscină, terasă pe acoperiş, dar şi o saună sub pământ. O noapte te poate costa 490 de dolari pentru o cameră cu vedere la grădină şi 550 de dolari pe noapte într-o cameră cu vedere la plajă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vile,
noapte,
costuri,
galerie foto,
mexic,
vila,
celebru,
droguri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.