Lungmetrajul "Avengers: Endgame" - lider în box office-ul nord-american şi un nou record

Postat la 06 mai 2019 135 afişări

Lungmetrajul "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record în al doilea weekend de la lansare, de 145 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul "Avengers: Endgame" - lider în box office-ul nord-american şi un nou record

De altfel, "Avengers: Endgame" a stabilit un record de încasări şi pentru weekendul de debut la nivel mondial, cu 1,2 miliarde de dolari, comparativ cu "Avengers: Infinity War", care obţinuse 641 de milioane de dolari anul trecut.

În prezent, "Avengers: Endgame" se află pe locul al doilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, cu 2,188 de miliarde de dolari la nivel mondial. Pe primul loc în acest top se află filmul "Avatar", de James Cameron, lansat în 2009, cu învasări de 2,788 de miliarde de dolari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
american,
box office,
lungmetraj,
record

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.