Reuters, Bloomberg, Le Monde, Wall Street Journal acoperă mediatic Summitul de la Sibiu, unul dintre cele mai importante evenimente politice la nivel european

Autor: Alexandru Costea Postat la 05 mai 2019 42 afişări

Sute de jurnalişti sunt aşteptaţi la Summitul de la Sibiu, pe 9 mai. Ziarişti ai presei străine de la Bloomberg, Le Monde, Wall Street Journal, Politico, The Economist, Reuters, agenţiile de presă APA, DPA, EFE vor relata despre unul dintre cele mai importante evenimente politice la nivel european.

Având în vedere interesul foarte mare acordat Summitului Uniunii Europene de la Sibiu şi prezenţa şefilor de stat din 27 de state membre care vor discuta despre viitorul Uniunii, sunt aşteptaţi la reuniune sute de jurnalişti din toate ţările UE şi nu numai.

În calitate de reprezentanţi oficiali ai mass-media din statele membre, toate agenţiile naţionale de presă sunt aşteptate la Sibiu să relateze despre evenimentul care îi aduce laolaltă pe liderii europeni.

Printre reprezentanţii mass-media străină se numără agenţia franceză AFP, agenţia spaniolă EFE, agenţia austriacă APA şi cea germană DPA. De asemenea, vor fi prezenţi corespondenţi ai agenţiilor internaţionale Reuters, Associated Press (AP) şi Bloomberg.

Presa belgiană din Capitala instituţională a Uniunii Europene va fi reprezentată de publicaţiile De Standard, Le Soir, VRT TV.

Totodată, nu vor lipsi jurnaliştii şi reporterii redacţiilor Politico, Le Monde, Wall Street Journal şi The Economist, care acordă în mod curent atenţia problemelor înscrise pe agenda politică europeană.

În ceea ce priveşte mass-media din România, toate televiziunile şi publicaţiile de presă scrisă care acoperă subiectele politice la nivel naţional vor avea reprezentanţi la Sibiu pe 8 şi 9 mai. Acestea vor acoperi evenimentele şi discuţiile politice din Sibiu care se vor centra în jurul Summitului de pe 9 mai.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUMMIT,
JURNALIŞTI,
SIBIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.