Kevin Spacey: "Când mă uit la campania lui Trump, îmi dau seama că scenariul House of Cards e prea cuminte"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 martie 2016 773 afişări

Kevin Spacey: "Când mă uit la campania lui Trump, îmi dau seama că scenariul House of Cards e prea cuminte"

Venind ca o oarecare surpriză, sezonul 4 din House of Cards - serial produs de Netflix ce urmăreşte cariera unui politician de la Washington - are numeroase elemente ce pot fi regăsite şi în campania republicană a lui Donald Trump.

Cele 13 episoade ale noului sezon au debutat vineri, iar Kevin Spacey, interpretul personajului principal Frank Underwood, a primit câteva întrebări în cadrul emisiunii Meet the Press, de la NBC. "E vorba despre un serial de ficţiune, şi de multe ori după ce filmăm o scenă mă întreb dacă nu cumva am mers prea departe", a povestit Spacey. "Apoi dau drumul la televizor, îl văd pe Trump şi îmi dau seama că scenariul nostru e chiar cuminte."

Întrebat cum i s-ar părea personajului său, machiavelicul Frank Underwood, prestaţia lui Donald Trump, actorul a recunoscut că s-a gândit de multe ori la asta. "Am să spun doar atât: e important să înţelegem că unul e un personaj fictiv, iar celălalt nu."

Kevin Spacey a mai spus că multe din lucrurile prezentate în serial, deşi greu de imaginat, se întâmplă şi pe scena politică din Statele Unite. "S-a întâmplat de multe ori ca idei din scenariu să se regăsească ulterior şi la Washington, dar, chiar dacă pare greu de crezut, e vorba doar de nişte coincidenţe,"

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kevin-spacey-cand-ma-uit-la-campania-lui-trump-imi-dau-seama-ca-scenariul-house-of-cards-e-prea-cuminte-15099209
15099209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.