Încă o companie românească se alătură jucătorilor care îşi adaptează liniile de producţie pentru a fabrica produse dezinfectante şi de igientă

Autor: Andra Stroe Postat la 26 martie 2020 1000 afişări

Încă o companie românească se alătură jucătorilor care îşi adaptează liniile de producţie pentru a fabrica produse dezinfectante şi de igientă

Producătorul român de produse cosmetice Gerocossen, companie înfiinţată în urmă cu trei decenii de trei antreprenori locali, anunţă că are în curs de avizare două produse biocide pentru igienă umană. În plus, a lansat un gel de igienizare a mâinilor, cu alcool, disponibil deja pentru comandă.

Pentru a veni în sprijinul comunităţii, compania a decis să adapteze o parte a procesului de producţie, pentru a putea fabrica produse de igienizare, dezinfectante şi produse biocide, devenite o necesitate pentru populaţie. Gerocossen contribuie astfel la susţinerea eforturilor depuse de către autorităţi pentru a controla şi a combate răspândirea epidemiei de coronavirus.

„Este un moment crucial în care vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a susţine comunitatea şi autorităţile. Avem, din fericire, tehnologia, logistica şi specialiştii care ne permit să asigurăm dezvoltarea fabricaţiei de produse biocide.”, spune Ing. Stanca Cismaru, director general Gerocossen.

În acest moment sunt în curs de avizare două produse biocide pentru igiena umană, urmând să fie avizate în continuare şi alte produse biocide necesare şi în alte domenii de activitate.

De asemenea, producătorul a lansat deja un produs pentru igienizarea mâinilor, disponibil online pe platforma companiei, precum şi la o parte dintre partenerii offline. „Produsul poate fi folosit de mai multe ori pe zi, ori de câte ori este nevoie, pentru curăţarea mâinilor, fiind astfel o soluţie practică pentru protejarea sănătăţii. Se lucrează totodată pentru mărirea capacitaţii de producţie, pentru o disponibilitate cât mai mare”, adaugă reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adaptare,
companii,
produse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.