Guvernul va elabora săptămâna viitoare calendarul proiectelor de investiţii convenite cu China

Postat la 15 ianuarie 2014 41 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că, săptămâna viitoare, Executivul va începe redactarea unui calendar al implementării proiectelor de investiţii convenite cu Guvernul Chinei în luna noiembrie, cu prilejul summit-ului China - Europa Centrală şi de Est.

Guvernul va elabora săptămâna viitoare calendarul proiectelor de investiţii convenite cu China

 "Săptămâna viitoare începem să scriem calendarul pentru proiectele pe care le-am semnat cu investiţiile din China, energie, transporturi, IT, agricultură. Deci, a trecut anul nou românesc, anul nou chinezesc o să vină acum, repede, dar trebuie ca tot ceea ce am semnat să şi facem", a spus Ponta la începutul şedinţei de guvern.

Premierul anunţase anterior că evoluţia proiectelor semnate cu China va fi analizată într-o şedinţă de guvern, în ianuarie.

"E foarte important ce urmează. Am semnat documente, am pornit lucruri importante. Ne dau, dar nu ne bagă-n traistă, motiv pentru care - acum e decembrie - în ianuarie, la un moment dat, în cursul unei şedinţe de guvern, vreau să facem o şedinţă separată, cum se implementează proiectele pe care le-am semnat, care merg bine, care s-au blocat, ca să le deblocăm, ce reuşim să realizăm din intenţiile bune şi din proiectele demarate, acela va fi într-adevăr lucrul care contează", a spus Ponta anul trecut, în prima şedinţa de guvern desfăşurată după Forumul economic China-Europa Centrală şi de Est, precum şi după întâlnirile bilaterale avute cu premierul Li Keqiang.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-va-elabora-saptamana-viitoare-calendarul-proiectelor-de-investitii-convenite-cu-china-11907723
11907723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.