Germanul care spune că este fiul Regelui Mihai: Există o amnezie. Probabil Regele a uitat

Postat la 15 ianuarie 2014 146 afişări

Cetăţeanul german Dieter Stanzeleit, care susţine că este fiul Regelui Mihai I, a declarat, după finalizarea termenului de judecată de miercuri, că probabil, fostul suveran a uitat ce s-a întâmplat cu în legătură cu modalitatea în care cel dintâi a venit pe lume.

Germanul care spune că este fiul Regelui Mihai: Există o amnezie. Probabil Regele a uitat

 "Există o amnezie probabil. Îmi pot imagina că a fost un şoc iminent şi pentru tatăl meu când s-a întâmplat cu mama şi cu copilul. Probabil a uitat", a spus Dieter Stanzeleit, la ieşirea de la Judecătoria Sectorului 1.

Germanul susţine că are un document care atestă faptul că el a preluat identitatea unei alte persoane, decedate, după ce a fost înfiat.

"Avem un document legal, din Germania, care consemnează faptul că Dieter Stanzeleit a murit cu mulţi ani în urmă. Eu sunt duplicatul lui. Nu este posibil acest lucru. Eu nu sunt Dieter Stanzeleit. Acest nume mi l-a dat doamna Stanzeleit. Trebuie să înţelegeţi situaţia. A fost sfârşitul războiului când am fost predat doamnei Stanzeleit pentru îngrijire. Ea a avut un bebeluş Dieter Stanzeleit (...) şi bebeluşul a murit. Este o diferenţă de mai mulţi ani", a explicat Stanzeleit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/germanul-care-spune-ca-este-fiul-regelui-mihai-exista-o-amnezie-probabil-regele-a-uitat-11907661
11907661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.