Gafă uriaşă la Palatul Cotroceni. Ce s-a întâmplat în timpul vizitei preşedintelui Germaniei la Bucureşti

Postat la 21 iunie 2016 3767 afişări

Gafă uriaşă la Palatul Cotroceni. Ce s-a întâmplat în timpul vizitei preşedintelui Germaniei la Bucureşti

O greşeală de traducere din timpul discursului preşedintelui Germaniei, Joachim Gauck, a ridicat DNA la rangul de „a treia putere în stat”. Totul a durat doar câteva ore, până când Administraţia Prezidenţială şi-a dat seama că şeful statului german a spus de fapt altceva, referindu-se la sistemul de justiţie, şi nu în mod particular la DNA, ale cărei realizări le remarcase anterior. Astfel, în cursul serii, Cotroceniul a publicat o erată, restabilind practic sensul iniţial al declaraţiei lui Gauck.

Gafă uriaşă la Palatul Cotroceni. Ce a spus preşedintele Germaniei şi cum a sunat traducerea de la Cotroceni

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
germania
/actualitate/gafa-uriasa-la-palatul-cotroceni-ce-s-a-intamplat-in-timpul-vizitei-presedintelui-germaniei-la-bucuresti-15501879
15501879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.