Dragnea, despre codurile penale: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Postat la 24 aprilie 2019 52 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaţilor pe Codul Penal şi Codrul de Procedură Penală, că nu s-a adus în Parlament nicio modificare faţă de decizia Curţii Constituţionale.

Dragnea, despre codurile penale: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

"Nu, nu a fost făcută nicio modificare. Codurile penale- s-a declanşat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile cu dezbateri şi spectacol. CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituţionale şi o serie de articole sunt constituţionale. Decizia noastră luată anul trecut ca articolele declarate constituţionale. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă, la decizia CCR. Parţial că or să atace la CCR din nou codurile pe nişte articole declarate deja constituţionale', a declarat Liviu Dragnea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modificare,
refuz,
dragnea,
coduri,
procedura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.