Ultimul film din seria "Avengers" a avut premiera de gală la Los Angeles

Postat la 23 aprilie 2019 109 afişări

A treia şi ultima peliculă din seria "Avengers/ Răzbunătorii", "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", de Anthony şi Joe Russo, a avut premiera de gală în Los Angeles, iar actorii care au păşit pe covorul roşu au vorbit despre experienţele din timpul filmărilor, relatează Reuters.

Ultimul film din seria "Avengers" a avut premiera de gală la Los Angeles

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", care va apărea în cinematografe pe 25 aprilie, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2019. Este ultimul capitol din universul Marvel, saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit franciza cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Aceasta a generat, din 2007 până în prezent, profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume.

Deşi pelicula a beneficiat de o atenţie sporită din partea presei şi a publicului, detaliile despre acţiunea acesteia au fost ţinute în secret. Actorii din distribuţia "Avengers: Endgame" nu au urmărit versiunea finală a proiectului, deoarece producătorii nu au dorit ca informaţiile despre film să fie dezvăluite înainte de lansare.

"Sunt încântat de faptul că voi vedea, în sfârşit, filmul", a declarat Paul Rudd, interpretul lui Ant-Man. El a descris experienţa de a promova pelicula ca fiind stranie, deoarece nu avea toate detaliile despre aceasta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
gala,
los angeles,
premiera,
serie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.