Primul român pe care americanii îl pun şef: Cristian Prichea, 34 de ani, preia funcţia de director general al Ford România

Postat la 22 aprilie 2019 89 afişări

Cristian Prichea, 34 de ani, a preluat funcţia de director general al Ford România - Compania Naţională de Vânzări, funcţie prin care el conduce direct activitatea de import şi vânzări pe piaţa auto locală.

Primul român pe care americanii îl pun şef: Cristian Prichea, 34 de ani, preia funcţia de director general al Ford România

 Este pentru pri­ma dată de la preluarea activităţii de import şi vânzări de către Ford România când funcţia de director general este de­ţinută de un român.

 

Attila Szabo, care a condus Ford România în ultimii trei ani şi patru luni, a preluat funcţia de director general pentru Ford Ungaria şi Ford Cehia.

 

Cristian Prichea este inginer economist în domeniul me­­canicii, absolvent al Universităţii Politehnica Bucu­reşti, şi lucrează pentru Ford România încă din august 2010. Din 2016 şi până în prezent, Cristian a lucrat pentru Ford Eu­ropa, la sediul din Köln, Germania, în ca­drul Departa­men­tului de Coordonare a Vânzărilor Ford la nivel european.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ford,
functie,
ford romania,
director general

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.