Doi ofertanţi pentru serviciile de consultanţă pentru vânzarea acţiunilor statului la Romtelecom

Postat la 21 noiembrie 2013 116 afişări

Consorţiile Raiffeisen Capital&Investment-Deutsche Bank AG Londra şi Swiss Capital-BT Securities-UBS Limited au depus, joi, oferte pentru furnizarea de servicii de consultanţă în vederea vânzării participaţiei deţinute de stat la Romtelecom, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

Doi ofertanţi pentru serviciile de consultanţă pentru vânzarea acţiunilor statului la Romtelecom

 Consorţiul Swiss Capital-BT Securities-UBS va fi asistat de casa de avocatură Muşat&Asociaţii.

Termenul iniţial pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 14 noiembrie, dar a fost prelungit până joi, 21 noiembrie, ora 12.00, la solicitarea potenţialilor investitori, conform unui anunţ al Ministerului pentru Societatea Informaţională din 5 noiembrie.

Firmele intersate trebuie să dovedească că au participat în ultimii 10 ani în calitate de consultant în cadrul unor proiecte de privatizare la companii de stat cu o cifră de afaceri de cel puţin 2,5 miliarde de lei sau au finalizat un contract de consultanţă cu o valoare de cel puţin 1,3 miliarde de lei la companii de stat.

O altă cerinţă este ca ofertanţii să fi participat în ultimii 5 ani în calitate de consultant în investiţii financiare pe piaţa de capital sau vânzări de pachete de acţiuni cumulate în mediul privat în valoare de cel puţin 500 milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-ofertanti-pentru-serviciile-de-consultanta-pentru-vanzarea-actiunilor-statului-la-romtelecom-11712454
11712454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.