Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Casa Radio din Bucureşti, a intrat în reorganizare judiciară

Postat la 20 noiembrie 2013 106 afişări

Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Casa Radio din Bucureşti, a intrat în reorganizare judiciară, sub protecţia legii falimentului din Olanda, pentru rezolvarea problemelor de lichiditate cu care se confruntă compania, a anunţat investitorul israelian.

Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Casa Radio din Bucureşti, a intrat în reorganizare judiciară

 Instanţa din Amsterdam a aprobat cererea Plaza Centers care vizează suspendarea preliminară a plăţilor şi a numit, de asemenea, un administrator judiciar, care trebuie să notifice toţi creditorii cu privire la această situaţie, precum şi un judecător supraveghetor.

În cursul procesului de restructurare, compania intenţionează să-şi continue activitatea în mod normal, iar conducerea companiei va fi asigurată de echipa de management împreună cu administratorul desemnat de instanţă.

În vederea rezolvării problemelor legate de lichiditate, compania a propus creditorilor un plan de restructurare, care prevede, printre altele, amânarea obligaţiilor Plaza Centers pe o perioadă de trei-patru ani sau pe o perioadă mai scurtă, dacă nivelul cash flow-ului permite acest lucru. Pe parcursul procesului de restructurare creditorii fac obiectul unui moratoriu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/plaza-centers-dezvoltatorul-proiectului-casa-radio-din-bucuresti-a-intrat-in-reorganizare-judiciara-11710059
11710059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.