Primul lanţ de benzinării care vinde şaorma se extinde în ţară. Vor deschide în Timişoara, Bacău, Focşani, Cluj, Iaşi, Vâlcea, Bistriţa, Arad, Constanţa şi Deva

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 noiembrie 2013 3185 afişări

Compania petrolieră azeră de stat SOCAR a deschis o nouă staţie de alimentare cu carburant, primele benzinării construite de azeri în alte regiuni ale ţării, dincolo de zona Moldovei.

Primul lanţ de benzinării care vinde şaorma se extinde în ţară. Vor deschide în Timişoara, Bacău, Focşani, Cluj, Iaşi, Vâlcea, Bistriţa, Arad, Constanţa şi Deva

Benzinariile recent deschise consumatorilor romani sunt amplasate in orasele: Oradea, judetul Bihor (doua statii), Buzau, judetul Buzau (o statie) si Alexandru cel Bun, judetul Neamt (o statie). Investitia totala a finalizarii celor patru benzinarii se ridica la peste cinci milioane de euro.

„Am inceput extinderea retelei SOCAR spre alte zone ale Romaniei din Oradea, pentru ca aici este cel mai important nod de trafic din nord-vestul tarii. Statiile nou deschise sunt semnalul unei campanii de extindere nationala pe care ne-o dorim cat mai rapida. Detinem in prezent 20 de benzinarii in Romania, dintre care 7 au fost inaugurate doar anul acesta”, spune Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Cele patru statii multifunctionale ofera limentare cu carburant, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apa), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare in trafic prin info-chiosc digital, tablete pentru clientii care vor sa navigheze pe internet, dar si produse traditionale regasite doar in reteaua SOCAR precum: cafea la nisp sau fresh-ul de rodii. In plus, benzinariile nou deschise multiplica modelul statiei Piatra Neamt, lansat anul acesta in premiera in Romania, si sunt prevazute cu zone fast-food, de unde clientii pot cumpara produse precum shaorma sau kebab.

“Suntem in plin proces de constructie si a altor statii de alimentare. In Capitala suntem destul de avansati cu lucrarile primei benzinarii sub brandul SOCAR. De asemenea, noi deschideri pe care le pregatim in campania de extindere sunt prevazute in orase precum: Timisoara, Adjud, Bacau, Focsani, Cluj, Iasi, Ramnicu Valcea, Bistrita, Arad, Constanta si Deva. Anul acesta ne-am intarit echipa: avem peste 300 de angajati, din care 100 au fost recrutati doar  in 2013”, mai spune Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzinarii,
deschidere,
carburanti,
socar
/actualitate/primul-lant-de-benzinarii-care-vinde-saorma-se-extinde-in-tara-vor-deschide-in-timisoara-bacau-focsani-cluj-iasi-valcea-bistrita-arad-constanta-si-deva-11708364
11708364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.