Ioan Niculae: Poate vom mai prinde un CM peste 20 de ani, aşa de slabi suntem

Autor: Leila Bolat, Adrian Ţone Postat la 20 noiembrie 2013 72 afişări

Preşedintele Adunării Generale a clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, marţi seară, după meciul România - Grecia, scor 1-1, că tricolorii poate vor mai obţine o calificare la Cupa Mondială peste 20 de ani şi că este păcat de publicul de pe Arena Naţională, care a fost extraordinar.

"E păcat de publicul ăsta extraordinar. Suntem un popor care la astfel de momente se strânge. Suntem un popor talentat, dar din păcate de foatre multe ori am dovedit că nu putem să ne alegem conducătorii. Nu ştiu dacă vom mai prinde un mondial, poate peste 20 de ani, aşa de slabi suntem, şi Măţel la fel. Toată lumea a vorbit despre Maxim ca şi cum ar fi fost un fel de Messi", a spus Ioan Niculae.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
NICULAE,
NAŢIONALĂ
/actualitate/ioan-niculae-poate-vom-mai-prinde-un-cm-peste-20-de-ani-asa-de-slabi-suntem-11708360
11708360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.