Animax lansează primul centru de relaxare pentru animale de companie din România

Autor: Alexandra Nicu Postat la 20 noiembrie 2013 528 afişări

Animax, liderul pieţei de petshop-uri din România, deschide primul spa destinat animalelor de companie. În urma unei investiţii de 200.000 de euro, Animax Pet Spa & Resort va fi inaugurat în Shopping City Galaţi, ocupând 200 de metri pătraţi.

Animax lansează primul centru de relaxare pentru animale de companie din România

Pet Spa & Resort este este compus din Animax Pet Grooming - destinat serviciilor de înfrumuseţare şi toaletare canină, Animax Pet Spa - centru specializat în servicii de spa pentru căţei şi Animax Dog Daycare - spaţiu de joacă pentru căţei, destinat vizitatorilor care doresc să meargă la cumpărături.

Anul acesta, Animax şi-a extins reţeaua de magazine în Bucureşti şi în ţară, lansând 5 magazine de mari dimensiuni, Pet Spa & Resort fiind cel mai mare. În total, compania are o reţea de 37 de magazine în toată ţara.

„Magazinul din Galaţi este primul din reţeaua noastră care cuprinde şi un centru de îngrijire, relaxare, înfrumuseţare şi spa. Conceptul este nou în România, însă este destul de cunoscut în Occident. Prin noul centru inaugurat la Galaţi, vrem să ridicăm nivelul şi gradul de complexitate al serviciilor oferite animalelor de companie şi să le ducem în zona premium”, a încheiat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare reţea Animax.

Animax este liderul pieţei de petshop-uri din România, cu o experienţă de 15 ani. Reţeaua este deţinută de compania Pet Product. Cu o cifră de afaceri de 11 milioane de euro în 2012, compania vizează extinderea reţelei cu 12 noi unităţi până la finalul anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
cumparaturi,
centre comerciale,
animale
/actualitate/animax-lanseaza-primul-centru-de-relaxare-pentru-animale-de-companie-din-romania-11709352
11709352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.