Atacatorul de la Paris, urmărit de poliţie pentru a doua zi consecutiv. Declaraţiile martorilor despre atacurile de luni

Postat la 19 noiembrie 2013 44 afişări

Poliţia franceză îl urmărea, marţi, la Paris pentru a doua zi consecutiv pe un bărbat care a rănit grav un fotograf al cotidianului Liberation, a tras asupra unei bănci şi a luat ostatic un şofer.

Atacatorul de la Paris, urmărit de poliţie pentru a doua zi consecutiv. Declaraţiile martorilor despre atacurile de luni

 Potrivit unei surse apropiate dosarului, anchetatorii dispuneau, marţi, de "numeroase elemente" şi au primit "sute de apeluri". Luni, poliţia, în căutare de mărturii, a publicat un număr verde care poate fi apelat de public. "Trebuie în mod evident să verificăm, iar acest lucru ia timp, dar ne permite să avansăm", a asigurat sursa citată.

Imaginile cu acest bărbat, difuzate de autorităţi, arată un individ de tip european, în vârstă de 35-45 de ani, care poartă o şapcă şi o geantă în care îşi ascunde puşca de vânătoare.

Este "un real pericol", a subliniat ministrul francez de Interne, Manuel Valls. Preşedintele francez François Hollande i-a promis că îi vor fi puse la dispoziţie toate mijloacele pentru "arestarea celui care a încercat să ucidă şi care poate ucide în continuare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atacatorul-de-la-paris-urmarit-de-politie-pentru-a-doua-zi-consecutiv-declaratiile-martorilor-despre-atacurile-de-luni-11706249
11706249
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.