ANUNŢUL făcut de Vodafone: minute şi SMS-uri nelimitate în reţea pentru cartelă

Postat la 18 noiembrie 2013 461 afişări

Din data de 18 noiembrie, utilizatorii companiei de telefonie mobilă Vodafone vor beneficia de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea la orice reînnoire sau activare a extraopţiunilor cartelei.

ANUNŢUL făcut de Vodafone: minute şi SMS-uri nelimitate în reţea pentru cartelă

Oferta de Sărbători include şi 100 de minute naţionale şi internaţionale pentru activarea  extraopţiunilor din noul portofoliu, începând de la 5 euro/credit. În plus, utilizatorii beneficiază de reportarea beneficiilor în funcţie de vechimea cartelei şi de valoarea reîncărcării, prin intermediul programului Vodafone pentru Tine la Cartelă. Programul a fost lansat recent şi oferă minute naţionale şi internaţionale.

Campania de promovare a noii oferte îl are în rol principal ca actorul Paul Ipate, căruia îi revine rolul de Moş Crăciun modern, care foloseşte serviciile de telefonie mobilă pentru a a bucura copiii.

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a înregistrat în primul semestru al anului fiscal 2013-2014 (perioada aprilie-septembrie) venituri din servicii de 352,9 milioane euro, în scădere cu 3,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
telefonie mobila,
utilizatori,
retea,
sms
/actualitate/anuntul-facut-de-vodafone-minute-si-sms-uri-nelimitate-in-retea-pentru-cartela-11704406
11704406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.