Cazul Ionuţ Anghel: Fratele băieţelului, audiat de procurori, în prezenţa unui psiholog

Postat la 19 noiembrie 2013 67 afişări

Fratele lui Ionuţ Anghel va fi audiat marţi de procurorii Parchetului instanţei supreme, la sediul unui centru, în prezenţa unei comisii specializate din care face parte şi un psiholog, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Cazul Ionuţ Anghel: Fratele băieţelului, audiat de procurori, în prezenţa unui psiholog

 Potrivit surselor citate, procurorii au reluat audierile în cazul lui Ionuţ Anghel, care în 2 septembrie a fost omorât de câini, pe un teren privat de lângă Parcul Tei din Capitală, după ce o perioadă acestea au fost întrerupte, pentru a fi făcute rapoarte biocriminalistice şi unele experimente judiciare.

În cadrul anchetei, procurorii vor vorbi marţi cu fratele lui Ionuţ Anghel, în prezenţa unei comisii speciale. Anchetatorii şi alte persoane care trebuie să fie prezente la audierea băiatului, printre care şi un psiholog, vor merge, cel mai probabil, la sediul unui centru din Capitală, unde vor vorbi cu acesta, au precizat sursele citate.

Audierile vor continua şi zilele următoare, urmând să fie chemate mai multe persoane pentru a da declaraţii în calitate de martori, la sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-ionut-anghel-fratele-baietelului-audiat-de-procurori-in-prezenta-unui-psiholog-11706029
11706029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.