AVERTISMENTUL Turciei: Militanţii extremişti vor fi împiedicaţi să pătrundă în Siria de pe teritoriul său

Postat la 19 noiembrie 2013 39 afişări

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, a asigurat luni că Turcia nu-i va lăsa pe membrii grupărilor extremiste să traverseze frontierele sale pentru a se deplasa în Siria.

AVERTISMENTUL Turciei: Militanţii extremişti vor fi împiedicaţi să pătrundă în Siria de pe teritoriul său

 "În niciun caz Turcia nu tolerează sau nu va tolera ca membri ai unor grupări extremiste să traverseze frontierele turce", a declarat ministrul, în cadrul unei întâlniri cu oficiali americani, la Washington.

Cotidianul american The Washington Post a apreciat, în acest weekend, că autorităţile de la Ankara "închid ochii" la afluxul de militanţi extremişti, care traversează frontierele turce pentru a ajunge să lupte împotriva regimului Bashar al-Assad, în Siria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertismentul-turciei-militantii-extremisti-vor-fi-impiedicati-sa-patrunda-in-siria-de-pe-teritoriul-sau-11705940
11705940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.