Un tânăr din trei nu este interesat de Black Friday

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 noiembrie 2013 188 afişări

Aproape jumătate dintre tineri nu ştiu dacă vor cumpăra ceva de Black Friday, dar vor vizita siteurile pentru a evalua ofertele. 24% dintre respondenţi declară că nu intenţionează să cumpere de Vinerea Neagră din acest an, 19% declară că o vor face, iar 11% nu ştiu ce reprezintă Black Friday.

Cei mai multi dintre nativii digitali care intentioneaza sa cumpere de Black Friday 2013 doresc sa utilizeze mediul online pentru acest eveniment (47% - magazine online). 37%  din magazine specializate (offline) si 12% din supermarket.

Topul celor mai dorite produse in randul celor care sunt decisi sa cumpere: computere, laptopuri si accesorii computer (25%), gaming si console (24%), telefoane (18%), moda si accesorii fashion (5%), tablete, notebookuri (4%), aparatura audio (playere si playere portabile) (3%), electronice diverse (3%), aparatura foto / video digitala (3%).

Studiul a fost  realizat in cadrul www.1424.ro, utilizand un esantion de peste 1000 de tineri, avand varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
black friday,
cumparare,
tineri
/actualitate/un-tanar-din-trei-nu-este-interesat-de-black-friday-11709737
11709737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.