Metro ar putea lista la bursă divizia Cash & Carry din Rusia, pentru a finanţa extinderea

Postat la 20 noiembrie 2013 81 afişări

Metro, cel mai mare retailer german, prezent şi în România, ar putea lista la bursă divizia Cash & Carry din Rusia, pentru a-şi finanţa extinderea, a anunţat miercuri compania.

Metro ar putea lista la bursă divizia Cash & Carry din Rusia, pentru a finanţa extinderea

 Metro ia în calcul flotarea unei participaţii minoritare la divizia din Rusia pe bursă prin ofertă publică iniţială, urmând să păstreze pachetul majoritar, conform unui comunicat publicat miercuri de grupul german, potrivit Bloomberg.

Compania a subliniat că nu a luat încă o decizie.

"Intenţionăm să accesăm în continuare potenţialul încă solid de creştere al pieţei ruse, de pe poziţia deja solidă a subsidiarei noastre de acolo. Astfel, analizăm opţiuni suplimentare de finanţare pentru o accelerare a extinderii", se arată în comunicat.

Acţiunile Metro au urcat miercuri cu până la 7,5% pe bursa de la Frankfurt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro


Dusan Wilms  DIRECTOR GENERAL AL METRO CASH & CARRY ROMÂNIA.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/metro-ar-putea-lista-la-bursa-divizia-cash-carry-din-rusia-pentru-a-finanta-extinderea-11710040
11710040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.