Decizie şoc pe scena politică: Iohannis cere referendum

Postat la 24 ianuarie 2017 82 afişări

Decizie şoc pe scena politică: Iohannis cere referendum

Într-o declaraţie dură făcută la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a cerut referendumul pentru legea amnistiei şi a graţierii: "Românii vor putea spune dacă sunt de acord cu aministia şi graţierea".

''Această temă (a graţierii, n.r.) în mod nefericit a devenit o temă naţională, este evident că există un larg interes pentru această temă a schimbării Codurilor penale şi a graţierii şi dacă aşa este, atunci voi supune această temă dezbaterii publice şi votului popular. Voi începe demersurile pentru un referendum, referendum prin care românii vor putea să se exprime, vor putea să spună dacă sunt de acord cu aceste demersuri sau nu'', a spus el.

Decizie şoc pe scena politică: Iohannis cere referendum 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decizie,
klaus iohannis,
lege,
politica,
referendum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.