Cum decurg negocierile Guvern-FMI: În premieră, cu bruiaj STS, telefoane reţinute şi liste nominale. STS: Nu a fost solicitat bruiaj

Postat la 01 noiembrie 2013 45 afişări

STS a fost solicitat să bruieze, pentru a împiedica interceptările, discuţiile purtate joi la Ministerul Finanţelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale şi a bugetului pentru 2014, în timp ce funcţionarii ministeriali prezenţi au fost obligaţi să predea telefoanele mobile. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale transmite că nu a fost solicitat să bruieze, pentru a împiedica interceptările, discuţiile purtate joi la Ministerul Finanţelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale şi a bugetului pentru 2014.

Cum decurg negocierile Guvern-FMI: În premieră, cu bruiaj STS, telefoane reţinute şi liste nominale. STS: Nu a fost solicitat bruiaj

 Sistemul de bruiaj a fost deschis pentru a împiedica o eventuală încercare a unei persoane de a asculta discuţiile din afara sălii sau clădirii.

Reprezentanţii Finanţelor au discutat, joi seară, cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi Comisiei Europene (CE) principalele politici fiscale şi indicatorii principali ai bugetului de stat pentru 2014.

Surse oficiale au declarat agenţiei MEDIAFAX că, în premieră pentru întâlnirile cu delegaţia FMI, din partea autorităţilor române s-a solicitat ca Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) să bruieze pentru a împiedica interceptările, iar telefoanele mobile ale funcţionarilor ministeriali prezenţi la întâlnire au fost reţinute înainte de intrarea în sală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-decurg-negocierile-guvern-fmi-in-premiera-cu-bruiaj-sts-telefoane-retinute-si-liste-nominale-sts-nu-a-fost-solicitat-bruiaj-11604781
11604781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.