NSA respinge informaţiile privind spionarea Papei Francisc

Postat la 31 octombrie 2013 49 afişări

Agenţia americană pentru Securitatea Naţională a negat informaţiile conform cărora ar fi interceptat comunicaţiile Arhiepiscopului Jorge Mario Bergoglio, actualul Papă Francisc.

NSA respinge informaţiile privind spionarea Papei Francisc

 "Agenţia americană pentru Securitatea Naţională nu vizează Vaticanul. Afirmaţiile conform cărora NSA ar fi interceptat comunicaţiile Vaticanului, publicate în revista italiană Panorama, pur şi simplu nu sunt adevărate", a declarat Vanee Vines, un purtător de cuvânt al NSA, conform ziarului The Los Angeles Times.

Revista italiană Panorama a relatat miercuri că NSA l-a spionat pe Arhiepiscopul Jorge Mario Bergoglio, actualul Papă Francisc, încă din 2012, inclusiv în timpul conclavului în care acesta a fost ales şef al Bisericii Catolice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nsa-respinge-informatiile-privind-spionarea-papei-francisc-11597307
11597307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.