VREMEA va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru vineri

Postat la 31 octombrie 2013 42 afişări

Vineri, vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă pentru prima zi de noiembrie, cu precădere la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit în zonele joase, unde local se va semnala ceaţă şi izolat vor fi ploi slabe sau burniţe, mai ales dimineaţa şi în cursul nopţii.

VREMEA va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru vineri

 Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 şi 10 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vineri, cerul va avea înnorări şi mai ales noaptea, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-mai-calda-decat-in-mod-normal-pentru-aceasta-perioada-prognoza-meteo-pentru-vineri-11596647
11596647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.