Cum vor arăta cardurile care înlocuiesc tichetele de masă

Postat la 01 noiembrie 2013 706 afişări

Tichetele de masă primite în prezent de către două milioane de angajaţi din România ar putea fi înlocuite cu carduri de beneficii prin care aceştia pot achita contravaloarea alimentelor, potrivit unui proiect legislativ adoptat de Camera Deputaţilor, care urmează să fie promulgat în zilele următoare.

Cum vor arăta cardurile care înlocuiesc tichetele de masă

Acestă decizie urmăreşte "digitalizarea" tichetelor de  hârtie, dar cele două variante - tichetele pe suport de hârtie şi cardurile - vor funcţiona în paralel, scrie Ziarul Financiar.

«Cardurile de masă vor reprezenta o opţiune utilă atât pentru salariaţi, cât şi pentru angajatori, opţiune care va exista în paralel cu tichetele pe suport de hârtie»,  a spus Pierre Gagnoud, directorul general al companiei emitente de tichete Edenred România, citat de Ziarul Financiar.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-vor-arata-cardurile-care-inlocuiesc-tichetele-de-masa-11601896
11601896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.