Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi ameninţă că îşi dă foc

Postat la 31 octombrie 2013 130 afişări

Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi ameninţă că îşi dă foc dacă nu i se face dreptate, reclamând că ar fi fost ameninţat şi bătut pentru că ar fi dezvăluit informaţii despre o afacere a unui consilier judeţean din Ilfov.

Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi ameninţă că îşi dă foc

 Bărbatul a venit, joi, în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi s-a stropit cu benzina pe care o avea într-o sticlă, apoi a scos o brichetă şi a ameninţat că îşi dă foc dacă autorităţile nu iau măsuri împotriva celor care l-ar fi ameninţat şi bătut.

Acesta spune că el şi familia lui se tem să mai iasă din casă, după ce ar fi fost bătut de mai multe persoane, la solicitarea unui consilier judeţean din Ilfov, pentru că a făcut reclamaţii la minister că acesta face afaceri cu gunoi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-barbat-s-a-stropit-cu-benzina-in-fata-sediului-dna-si-ameninta-ca-isi-da-foc-11595158
11595158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.