Moscova vrea suprimarea vizelor pentru turiştii ruşi în Uniunea Europeană

Postat la 31 octombrie 2013 37 afişări

Moscova a susţinut miercuri suprimarea vizelor pentru turiştii ruşi care vizitează Europa şi a cerut Atenei, care va asigura preşedinţia Uniunii Europene în primul semesru al anului 2014, să lucreze în această direcţie.

Moscova vrea suprimarea vizelor pentru turiştii ruşi în Uniunea Europeană

 "Apreciem în mod deosebit determinarea Greciei de a promova relaţiile între Rusia şi Uniunea Europeană (...) iar problema cea mai importantă este cea a vizelor", a declarat pentru presă liderul diplomaţiei ruse Serghei Lavrov, aflat în vizită la Atena.

"Problema este reprezentată în primul rând de acordarea vizelor de intrare", şi în "reluarea negocierilor, a căror întrerupere nu a fost din cauza noastră, pentru un nou acord de cooperare între Rusia şi Uniunea Europeană", a adăugat el în urma unei întâlniri cu omologul său grec Evangelos Venizelos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/moscova-vrea-suprimarea-vizelor-pentru-turistii-rusi-in-uniunea-europeana-11595082
11595082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.