NAUFRAGIUL COSTA CONCORDIA: Moldoveanca Domnica Cemortan a recunoscut că a fost amanta căpitanului pachebotului

Postat la 30 octombrie 2013 80 afişări

Moldoveanca Domnica Cemortan a recunoscut, marţi, în faţa judecătorului că a fost amanta căpitanului vasului de croazieră Costa Concordia, Francesco Schettino, şi că în momentul naufragiului se afla împreună cu acesta.

NAUFRAGIUL COSTA CONCORDIA: Moldoveanca Domnica Cemortan a recunoscut că a fost amanta căpitanului pachebotului

 După ce a negat timp de un an şi jumătate că a avut vreo idilă cu căpitanul pachebotului Costa Concordia şi după ce a acuzat presa de minciuni, Domnica Cemortan a recunoscut că a fost amanta căpitanului şi că erau împreună în timpul naufragiului, relatează PRO TV Chişinău.

Mărturiile moldovencei sunt foarte importante, afirmă presa italiană, întrucât ea s-a aflat pe punte alături de căpitanul Schettino în momentul naufragiului. Domnica Cemortan a acuzat anterior presa că a denigrat-o şi a ameninţat cu acţiuni în justiţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/naufragiul-costa-concordia-moldoveanca-domnica-cemortan-a-recunoscut-ca-a-fost-amanta-capitanului-pachebotului-11587455
11587455
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.