Dosarul de mită privind vânzarea de energie - Avocaţi: În dosarul lui Brădean sunt complici arestaţi, dar nu şi mituitorul principal acuzat

Postat la 29 octombrie 2013 43 afişări

Avocaţii lui Eugen Brădean şi Ioan Mihăilă au arătat marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, că în dosarul de mită privind vânzarea de energie sunt complici arestaţi, dar până acum procurorii DNA nu au lămurit cine este mituitorul principal în dosar, fapt ce impune eliberarea celor doi clienţi ai lor.

Dosarul de mită privind vânzarea de energie - Avocaţi: În dosarul lui Brădean sunt complici arestaţi, dar nu şi mituitorul principal acuzat

 Avocatul lui Eugen Brădean, director de trading la Hidroelectrica, a spus în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă recursul la decizia de arestare că Tribunalul Bucureşti a preluat "abuziv" motivele pentru care DNA a cerut arestarea preventivă a clientul său, în dosarul de mită privind vânzarea de energie în valoare de aproape 263 milioane euro.

Acesta a arătat că până în prezent cazul prezintă o situaţie juridică "paradoxală", în sensul că există complici la fapta de instigare de mită arestaţi, dar DNA nu a lămurit cine este mituitorul principal şi de unde proveneau banii de mită.

Astfel, avocatul le-a cerut judecătorilor să caseze decizia Tribunalului Bucureşti şi să dispună cercetarea în libertate a lui Eugen Brădean, chiar şi cu una dintre cele două măsuri de interdicţie care ar putea fi luate faţă de acesta.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-de-mita-privind-vanzarea-de-energie-avocati-in-dosarul-lui-bradean-sunt-complici-arestati-dar-nu-si-mituitorul-principal-acuzat-11581775
11581775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.