Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Postat la 30 octombrie 2013 55 afişări

Cele mai importante subiecte în Financial Times, 30 octombrie

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Rabobank plăteşte o amendă de un milard de euro

Banca olandeză Rabobank a ajuns la un acord cu autorităţile de reglementare din Olanda şi Marea Britanie pentru a plăti o amendă de un miliard de dolari pentru manipularea dobânzii Libor şi a altor rate de referinţă de-a lungul a şase ani.

Barclays ar putea plăti pănă la 700 mil. fondului Black Diamond

Banca britanică Barclays ar putea plăti fondului de hedging american Black Diamond până la 700 de milioane de dolari după ce a pierdut un apel într-un proces care durează de mai bine de cinci ani.

Divizia de gaze a OGX ar putea intra în faliment

Creditorii grupului petrolier OGX, detinut de brazilianul Eike Batista, au ajuns la o înţelegere pentru declansarea procedurii de faliment pentru business-ul neperfomant cu gaze naturale. Această mutare îi nelinişteşte pe ceilalţi creditori şi acţionari care se tem că vor înregistra pierderi în cazul în care OGX va depune documentaţia de faliment.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/top-trei-subiecte-in-financial-times-de-astazi-11589099
11589099
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.