DOSARUL evaziunii fiscale de peste 50 milioane de euro: Funcţionarul ANAF Antonio Burlac şi liderul grupării, Moubarak, arestaţi preventiv

Postat la 30 octombrie 2013 74 afişări

Funcţionarul ANAF Antonio Burlac şi liderul grupării evazioniste Moubarak Mahmoud Sleiman au fost arestaţi preventiv, alături de alte opt persoane, în vreme ce angajatul ANAF Ilie Traian şi alte trei persoane au fost eliberate, în dosarul de evaziune fiscală de 70 de milioane de euro.

DOSARUL evaziunii fiscale de peste 50 milioane de euro: Funcţionarul ANAF Antonio Burlac şi liderul grupării, Moubarak, arestaţi preventiv

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis, marţi seară, arestarea omului de afaceri Moubarak Mahmoud Sleiman, identificat de anchetatori drept liderul grupării, în dosarul de evaziune fiscală de 70 de milioane de euro, în domeniul alimentar.

De asemenea, magistraţii instanţei supreme i-au arestat pe: angajatul ANAF Antonio Burlacu şi pe Masri Mohamed Mahmoud, Răzvan Adrian Lungu, Abdul Mousim al Zaid, Vasile Corbu, Georgian Rădulescu, Florin Dãnilã, Sorin Cristian Ştefan şi El Madhoun Suheil Rashid Selim Ahmed.

Judecătorul de caz a decis cercetarea în stare de libertate cu măsura interdicţiei de a părăsi ţara a Cameliei Sora, Georgetei Neagu şi a Petrei Gherbezan, în acelaşi dosar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-evaziunii-fiscale-de-peste-50-milioane-de-euro-functionarul-anaf-antonio-burlac-si-liderul-gruparii-moubarak-arestati-preventiv-11587363
11587363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.