Subway deschide la Suceava cel de-al 17-lea restaurant din ţară

Autor: Razvan Muresan Postat la 29 octombrie 2013 981 afişări

Lanţul de restaurante Subway, prezent cu peste 40.000 de unităţi la nivel mondial, continuă să se dezvolte pe piaţa din România şi deschide un nou restaurant la Suceava.

Subway deschide la Suceava cel de-al 17-lea restaurant din ţară

Restaurantul a fost deschis în incinta complexului comercial Bucovina şi are o suprafaţă de 115 mp. Este cel de-al 17-lea restaurant din ţară şi cel de-al doilea din Moldova. Deschiderea va avea loc pe data de 30 octombrie. 

Primul restaurant Subway din ţară a fost deschis în Bucureşti pe 10 aprilie 2012, iar România a devenit cea de-a 100-a ţară în care compania îşi vinde produsele.

Subway este un lanţ american de restaurante fast-food, produsul de bază fiind sandwichul submarin. Restaurantele Subway mai vând şi produse în lipie, salate şi mici deserturi precum cookies -fursecuri americane sau brioşe. În anul 2010, Subway a devenit cel mai mare lanţ de restaurante din lume, ca număr de puncte de vânzare. Povestea internaţională a Subway începe în 1965, când preşedintele Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani. Astăzi sunt peste 40 000 de restaurante Subway în 102 de ţări din întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
subway,
deschidere,
restaurant,
suceava
/actualitate/subway-deschide-la-suceava-cel-de-al-17-lea-restaurant-din-tara-11581371
11581371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.