Anunţul făcut de eMAG şi Vodafone

Autor: Dorin Oancea Postat la 31 octombrie 2013 1951 afişări

Gama de smartphone-uri, tablete şi laptop-uri oferită de eMAG este disponibilă începând de joi împreună cu abonamente la serviciile de comunicaţii Vodafone. Clienţii eMAG vor putea beneficia astfel de discount-uri la achiziţia unui dispozitiv mobil alături de un abonament de date sau voce Vodafone.

Anunţul făcut de eMAG şi Vodafone

“Segmentul de dispozitive mobile constituie o parte importantă din vânzările noastre, aşa că era natural să începem să vindem şi serviciile de internet şi voce adiacente”, spune Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director dezvoltare eMAG. "Practic, de acum poţi comanda un abonament ca pe un produs – e de ajuns să îl adaugi în coş şi să trimiţi comanda, fără să mai trebuiască să completezi vreun contract sau să te deplasezi în magazin.”

Ofertele Vodafone apar în secţiunea “Pachete şi promoţii” din pagina de produs şi pot di comandate folosind butonul “Cumpără împreună”.  Odată plasată comanda, clienţii primesc contractul de abonament pe email iar comanda lor este livrată în termen de 24 de ore împreună cu cartela SIM activă.

Clienţii pot alege între 6 tipuri de abonamente pentru telefoane mobile, cu valori cuprinse între 9 şi 45 de euro lunar, 2 abonamente pentru tablete, cu o valoare de 12 sau 18 euro, şi 3  abonamente pentru laptop-uri, cu valori cuprinse între 13 şi 19 euro. În funcţie de abonamentul ales, clienţii se califica pentru o reducere din preţul de bază al produsului, ce poate ajunge până la 1399 lei. Iulian Stanciu este şeful eMAG

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/anuntul-facut-de-emag-si-vodafone-11595238
11595238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.