Parteneriat între Ymens şi Microsoft

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 noiembrie 2013 150 afişări

Ymens, companie care are o platformă cloud dedicată soluţiilor de business, lansează soluţii de eficientizare a comunicării şi colaborării printr-un parteneriat cu Microsoft. Ymens devine astfel singura companie din România şi din Europa Centrală şi de Est care oferă soluţiile Microsoft găzduite în propria platformă dar şi ca reseller de Office 365. Ymens estimează că peste 10% din cifra de afaceri pentru 2014 va fi generată de noile soluţii de colaborare şi comunicare.

La începutul acestui an, compania de cercetare Markets and Markets a estimat pentru perioada 2013 - 2018 o creştere medie anuală de 24,8% a pieţei de soluţii de comunicare şi colaborare oferite ca serviciu (UCaaS). Studiile de piaţă au indicat alinierea cererii din ţara noastră la tendinţele de creştere de la nivel global, zona de colaborare şi comunicare regăsindu-se astfel în top trei priorităţi pentru investiţiile în cloud-ul public.

Suita de comunicare şi colaborare Ymens introduce soluţiile Microsoft cunoscute şi validate pe piaţa din România, precum cele mai recente versiuni ale Microsoft Office, Sharepoint, Exchange şi Lync, cu impact substanţial în creşterea competitivităţii organizaţiilor.

Ymens va oferi produsele Microsoft în două modalităţi: în regim hosted, respectiv soluţiile vor fi găzduite în platforma Ymens, ofertă ce răspunde în mod particular cerinţelor de personalizare şi integrare cu alte soluţii, iar în regim standard, prin vânzarea Microsoft Office 365. În ambele variante, clienţii care vor alege noile soluţii din oferta Ymens vor câştiga un mediu de lucru sigur, care facilitează colaborarea şi este disponibil de oriunde şi oricând, inclusiv prin dispozitive mobile precum smartphone sau tabletă.

Bogdan Balaci, CEO Ymens spune că “IMM-urile, companiile mari dar şi instituţiile publice sunt interesate de creşterea eficienţei activităţii angajaţilor şi generează o cerere din ce în ce mai mare pentru soluţii de comunicare şi colaborare performante. Modelul de business pe care îl promovăm şi asocierea cu Microsoft consolidează poziţionarea noastră ca <one-stop-shop> pentru organizaţiile româneşti în căutare de soluţii de business moderne şi accesibile financiar.”

Soluţiile de colaborare oferite de Microsoft intră acum în portofoliul Ymens sub numele de eMail, Portal şi Comunicator. Clienţii care au nevoie de versiunile standard ale produselor pot accesa soluţia Office 365 prin intermediul Ymens. Pentru companiile cu nevoi de utilizare mai complexe, Ymens oferă soluţiile Microsoft găzduite într-un centru de date localizat în România şi completate cu servicii personalizate de consultanţă, implementare, suport şi training. Soluţiile de colaborare găzduite în platforma Ymens pot fi achiziţionate independent sau corelate între ele precum şi cu celelalte soluţii de business disponibile.

Mihai Iordache, director pentru Soluţii şi Parteneri, Microsoft România: ”În timp ce pentru multe organizaţii româneşti soluţiile de productivitate Microsoft sunt standardul de colaborare şi comunicare, oferta Ymens va acoperi un set larg de opţiuni de utilizare şi integrare, în directă corespondenţă cu cerinţele specifice ale clienţilor noştri.”

În calitate de membru în Microsoft Partner Network, cele două companii stabilesc o colaborare atât din punct de vedere tehnic, prin găzduirea produselor Microsoft în platforma Ymens, cât şi din punct de vedere comercial.

Platforma de tehnologie cloud Ymens a fost dezvoltată în urma unei investiţii de un milion de euro. Ymens oferă soluţii personalizabile, compatibile şi interconectate.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată într-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicaţii dedicate companiilor. Soluţiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicaţii dedicate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parteneriat-intre-ymens-si-microsoft-11709268
11709268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.