Cum arată Mercedes-AMG Project ONE, maşina de 2,7 milioane de dolari - FOTO

Postat la 13 mai 2023 90 afişări

Cum arată Mercedes-AMG Project ONE, maşina de 2,7 milioane de dolari - FOTO

Iată mult-aşteptatul Mercedes-AMG Project ONE care aduce tehnologia de Formula 1 de pe circuit pe străzi. Acest hypercar produce peste 1.000 CP. Asta îl propulsează de la 0-200 km/h în mai puţin de şase secunde.

Motorul V6 de 1,6 litri este exact acelaşi cu cel pe care îl ai la un motor de Formula 1. Iată mult-aşteptatul Mercedes-AMG Project ONE care aduce tehnologia de Formula 1 de pe circuit pe străzi.

Când activezi „race mode”, această maşină prinde viaţă. Se coboară, branhiile din faţă se deschid, iar spoilerul din spatele maşinii iese în evidenţă. Acest hypercar produce peste 1.000 CP. Asta îl propulsează de la 0-200 km/h în mai puţin de şase secunde şi îl trimite la o viteză maximă de peste 350 km/h.

Maşina a fost proiectată pentru a fi cât mai aerodinamică posibil. În partea din faţă, are detalii izbitoare din fibră de carbon pe capotă, care îi spun vântului unde să se ducă.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
mercedes

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.