Conservatorii britanici vor să reducă numărul imigranţilor din România şi Bulgaria

Postat la 07 iulie 2014 33 afişări

Conservatorii britanici au întocmit un plan de reducere a imigraţiei din ţările europene sărace, între care România şi Bulgaria, ca parte a renegocierii relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană, relatează Daily Mail, în ediţia electronică de luni.

Conservatorii britanici vor să reducă numărul imigranţilor din România şi Bulgaria

 Conform proiectului care ar fi primit sprijin în Cabinet, vor fi impuse limite persoanelor provenind din ţări în care salariile şi beneficiile sociale sunt mai mici decât în Marea Britanie. Astfel, acestea includ state membre UE, precum România şi Bulgaria, precum şi state care vor adera în viitor. Cetăţenii acestor ţări vor putea să meargă în continuare în Marea Britanie, dar numărul lor va fi limitat.

Conform propunerii, vor fi "două cercuri" în Europa, cu Marea Britanie şi altele delimitându-se de ţările din zona euro, angajate într-o integrare mai aprofundată. Ţările din "celălalt cerc" se vor concentra pe comerţ, reglementarea afacerilor, legile privind drepturile omului şi dreptul la beneficii sociale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conservatorii-britanici-vor-sa-reduca-numarul-imigrantilor-din-romania-si-bulgaria-12900549
12900549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.