​Conducerea Feper, companie deţinută de SIF Transilvania, a primit 3,5 milioane acţiuni gratuite la finalul anului 2019

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 07 ianuarie 2020 235 afişări

​Conducerea Feper, companie deţinută de SIF Transilvania, a primit 3,5 milioane acţiuni gratuite la finalul anului 2019

Personalul de conducere al Feper (simbol bursier – FEP), companie care produce echipamente industriale şi care controlează două hoteluri în Predeal şi Ploieşti, a fost remunerat pe 30 decembrie 2019 cu 3,48 de milioane de acţiuni cu titlu gratuit în cadrul unui program de tip stock option plan derulat în baza hotărârii acţionarilor din 23 august 2018, potrivit unui raport la bursă.

Mielu Dobrin, preşedinte al consiliului de administraţie şi director general a primit 715.647 de acţiuni gratuite, în timp ce Dragoş Călin şi Florin Dănuţ Buzatu, membri CA, au fost remunerat cu 425.907 de acţiuni fiecare.

De asemenea, Victor Alexandru Frunză, director direcţia dezvoltare durabilă, Daniel Marius Barbu, director tehnic, Paula Dumitrescu, director economic, Oana Daniela Ene, director comercial, Cristina Marcela Manolache, director economic, Paul Palas Alexandru, director sucursala, au primit câte 289.740 de acţiuni, iar Cosmina-Clemansa Deaconescu a fost remuerată cu 182.961 de acţiuni gratuite.

Acţiunile Feper se tranzacţionează în scădere cu 4,5% în ultimul an, pe fondul unui rulaj de 7.060 de lei, emitentul ajungând la 69,2 milioane lei capitalizare.

Compania este controlată de SIF Transilvania (SIF3) în proporţie de 94,6%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
gratuit,
companie,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.