Conducerea defensivă reduce accidentele cu 25%

Autor: Ioana Matei Postat la 30 octombrie 2013 90 afişări

Un program de condus defensiv realizat de compania de leasing operaţional ALD Automotive în parteneriat cu Şcoala de conducere defensivă Titi Aur urmat de 750 din utilizatorii flotei companiei a avut ca efect reducerea numărului de daune cu 25%, potrivit informaţiilor oferite de companie.

În urma evaluării daunelor produse înainte şi după ce conducătorii auto au participat la program,rezultatele au arătat că 40% dintre şoferi au redus numărul de accidente, ceea ce indică unprogres în stilul lor de condus. Pentru mai multă acurateţe, analiza a luat în considerare dauneledeclarate ca fiind cauzate din vina şoferilor. Valoarea totală a acestor daune a fost diminuată cu 9% după participarea la cursuri.

Pe parcursul programului participanţii sunt învăţaţi cum să-şi îmbunătăţească abilităţile de condus prin însuşirea de tehnici de condus preventiv şi de control a maşinii în situaţii imprevizibile din trafic, prin testarea unor simulatoare auto speciale.

Prin intermediul parteneriatului semnat cu Titi Aur, ALD Automotive oferă un program de condusdefensiv complet şi puternic specializat pentru cei 255 de clienţi ai companiei.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerea-defensiva-reduce-accidentele-cu-25-11590919
11590919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.