Clipul video al momentului - "Tehnologia nu va înlocui niciodată dragostea"

Autor: Dorin Oancea Postat la 16 iulie 2014 141 afişări

Este vorba de un clip publicitar, este adevărat, care se înscrie în linia anti-consumeristă care devine din ce în ce mai vizibilă. Filmul promovează compania tailandeze DTAC şi a apărut în urmă cu circa două săptămâni, perioadă în care s-a viralizat.

Clipul video al momentului - "Tehnologia nu va înlocui niciodată dragostea"

Pentru a înţelege fenomenul anti-consumerist în publicitate, vă prezentăm şi un clip al lanţului fast-food Chipotle, istoria unui personaj trist ce vine în contact cu lumea dură şi ascunsă a hranei industriale: pui umflaţi cu seringa de către roboţi, văcuţe prizoniere ale unor instalaţii ce amintesc de caznele inchiziţiei, reclame false ce propovăduiesc prospeţimea şi naturaleţea, automatism nemilos, totul pe fundalul unui cântec trist-copilăresc care vă va muia şi mai tare inima.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clipul-video-al-momentului-tehnologia-nu-va-inlocui-niciodata-dragostea-12937892
12937892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.