Mircea Băsescu rămâne în arest. Decizia nu este definitivă

Postat la 16 iulie 2014 27 afişări

Mircea Băsescu, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi luat 250.000 euro pentru a-l ajuta pe Bercea Mondial să scape de închisoare, rămâne în arest, a decis, miercuri, Tribunalul Constanţa, decizia nefiind definitivă.

Mircea Băsescu rămâne în arest. Decizia nu este definitivă

 Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins ca nefondată solicitarea lui Mircea Băsescu de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aceeaşi decizie a fost luată de instanţă şi în cazul lui Marian Căpăţână.

Hotărârea Tribunalului Constanţa în cazul lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână nu este definitvă, putând fi contestată în termen de 48 de ore la Curtea de Apel.

Miercuri dimineaţă, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost duşi împreună din arestul Poliţiei Capitalei, cu o dubă, la Tribunalul Constanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-basescu-ramane-in-arest-decizia-nu-este-definitiva-12937411
12937411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.