Gorghiu: Dacă îmi permiteţi o intuiţie de femeie, vă spun că Legea de reducere a CAS va fi promulgată

Postat la 15 iulie 2014 56 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, că ”intuiţia” sa îi spune că preşedintele Traian Băsescu va promulga Legea de reducere a CAS, menţionând însă că întâlnirea de luni de la Palatul Cotroceni a arătat o ”bătaie de joc la adresa CAS”.

Gorghiu: Dacă îmi permiteţi o intuiţie de femeie, vă spun că Legea de reducere a CAS va fi promulgată

 Alina Gorghiu a fost întrebată dacă, în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni, de luni, ministrul Finanţelor ar trebui să-şi prezinte demisia.

”Penibilul situaţiei a fost atât de apăsat şi tuşat încât domnia sa cred că n-ar trebui să mai intre în Ministerul de Finanţe. Da, eu cred că în faţa unui asemenea moment în care ministrul de Finanţe a avut încleştat maxilarul şi nu a putut să emită niciun fel de punct de vedere pe o lege, pe o iniţiativă care a fost foarte mult dezbătută, (...) nu putem să credem că doreşte să rămână în continuare acolo şi să reprezinte Guvernul de pe poziţia de ministru al Finanţelor”, a declarat Gorghiu.

”A fost o întâlnire de natură electorală pentru cele două personaje politice, atât pentru Victor Ponta cât şi pentru preşedintele Traian Băsescu. A fost o întâlnire care să arate bătaia de joc la adresa CAS, o poveste de genul «uite CAS-ul, nu e CAS-ul; uite cifrele, nu sunt cifrele; uite deficitul, nu e deficitul». În realitate, nu a existat o dezbatere serioasă, nu a existat o concluzie a acestei întâlniri”, a afirmat Gorghiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gorghiu-daca-imi-permiteti-o-intuitie-de-femeie-va-spun-ca-legea-de-reducere-a-cas-va-fi-promulgata-12936295
12936295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.