Ponta susţine că nu "MTO" i-a creat probleme de înţelegere, ci accentul în engleză al lui Băsescu

Postat la 15 iulie 2014 55 afişări

Premierul Victor Ponta a susţinut, marţi, că nu termenul "MTO" invocat de preşedintele Traian Băsescu în discuţia de luni, de la Cotroceni, i-a creat probleme de înţelegere, ci accentul în limba engleză al preşedintelui, adăugând că el cunoaşte exact care sunt obligaţiile României.

Ponta susţine că nu "MTO" i-a creat probleme de înţelegere, ci accentul în engleză al lui Băsescu

Premierul a afirmat că, în discuţia de luni de la Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu făcea confuzii grave între PIB procentuale de reducere a CAS, între cât este produsul intern brut al României şi care este influenţa, concluzia sa fiind că preşedintele nu cunoaşte abecedarul fiscal-bugetar şi nu era cazul ca el să îi predea acestuia o lecţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-sustine-ca-nu-mto-i-a-creat-probleme-de-intelegere-ci-accentul-in-engleza-al-lui-basescu-12935907
12935907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.