Citeşte gratuit catalogul 200 cele mai puternice femei în business 2015

Postat la 15 mai 2015 218 afişări

Citeşte gratuit catalogul 200 cele mai puternice femei în business 2015

Business Magazin a lansat ediţia e-paper a catalogului 200 cele mai puternice femei din business 2015. Poţi citi GRATUIT catalogul pe www.bmag.ro/e-paper200femei. Avantajul acestei variante este că ai acces la el oricând de pe desktop, laptop, tabletă sau smartphone.  

Ediţia din 2015 a catalogului prezintă cele mai importante 200 de femei din corporaţii şi din antreprenoriat pe domenii de activitate. Cele 200 de femei prezente în catalog au avut evoluţii spectaculoase în carieră, realizări pe măsură, iar eforturile lor s-au concretizat în afaceri construite sau ridicate la ordinul milioanelor de euro.

Criteriile luate în calcul în prezentarea celor mai puternice 200 de femei din România sunt:  valoarea afacerii, notorietatea, gradul de implicare socială şi polivalenţa (colaborarea cu şcoli, cariera academică, cărţi scrise). Pentru că au demonstrat perseverenţă, profesionalism, curaj şi maximă implicare, ele au reuşit consolidarea unei cariere bazată pe dinamism, acţiune şi leadership.

De la an la an, numărul lor este tot mai mare, iar notorietatea şi aprecierea de care se bucură nu sunt altceva decât recunoaşterea valorii la purtător, un simbol pe care Business Magazin îl susţine şi îl sprijină permanent.

În economia globală, mediul de business feminin s-a dezvoltat rapid, producând astăzi 66% din munca lumii. Între 2002 şi 2007 veniturile femeilor pe plan mondial au crescut cu aproape 400 de miliarde de dolari. Şi economia României urmează acest trend în care femeile de business se bucură de vizibilitate crescută şi sunt mai active, au iniţiativă în afaceri şi reprezintă o concurenţă din ce în ce mai mare într-o lume a bărbaţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
catalog,
femei,
gratuit
/actualitate/citeste-gratuit-catalogul-200-cele-mai-puternice-femei-in-business-2015-14270831
14270831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.